Koken en bakken

sukadelappen
1.5 – 2 uur gaarstoven
doorregen lappen
2.5 uur gaarstoven
rosbief
15 minuten braden per 500 gram
magere rollade
20-30 minuten braden per 500 gram
braadstuk (liesstukje)
15-20 minuten braden
riblappen
10-15 minuten bakken
dunne lende of contrafilet

12-15 minuten braden (in lappen gesneden is het entrecôte, 5 minuten aan elke zijde bakken)
schenkel met been
2.5 – 3 uur laten trekken
biefstuk
3-5 minuten bakken
poelet

gaar laten trekken (soep) in 2 uur gaar stoven (hachee)
klapstuk
minstens 2.5 uur laten trekken
ossehaas



10-15 minuten braden per 500 gram; als tournedos van 150 gram 2-3 minuten aan elke zijde bakken; als chateaubriand van 250 gram 3-5 minuten aan elke zijde bakken.